21 Mart 2008 Cuma

Youtube'da engelleri aşmak ve daha fazlası için : ubuket.com

ubuket


Bildiğiniz üzere ülkemizde youtube'a erişim türktelekom tarafından engellenmiş durumda ve bu durum gerçekten çok can sıkıcı bir hale geldi arada bir tekrarlanması nedeniyle. şimdi sizlere geçen gün rastladığım bir site olan ubuket'in bu konuyla alakalı marifetini ve daha fazla neler içerdiği hakkında bilgi vereceğim. ubuket sayesinde nasıl youtube da video araması yaparak istediğimiz videoları izleme şansını yakalıyorsak aynı durumla karşı karşıyayız.
youtube
youtube
ubuket sahip olduğu sistem yapısı itibarı ile videoları youtube'dan çekerken türktelekom'un engellerine takılmıyor ve bize istediğimiz videoyu izleme şansı sunuyor.
seeqpod
seeqpod

ubuketin bir diğer özelliği ise seeppod'u sisteminde içermesi. seeqpod seçeneğini seçip aynı seeqpod da yaptığınız gibi arama yapıyor ve istediğiniz müziği ubuket arayüzü ile dinleme imkanınada sahip oluyorsunuz.
picasa
picasa

ayrıca ubuket'te herhangi bir picasa kullanıcısının kullanıcı adını girerek onun resimlerine ulaşma imkanına da sahipsiniz. ve bu resimleri slayt gösterisi olarak ta izleyebiliyorsunuz. ayrıca ubuket bizlere sağladığı alan ile müzik, resim ve video yükleme imkanını da veriyor. ve bunu çok güzel bir sistem vasıtasıyla sağlıyor.

ubuket'in sitesinde belirttiği gibi olursa eğer yakında flickr,photobucket ve lastfm gibi paylaşım esası olan ve birer sosyal platform niteliği olan sitelerde artık ubuket tarafından tek noktadan bizlere sunulacak.

Söylemeden geçilmemesi gereken bir noktada ubuket'i masaüstü bir program gibi kullanabilmemiz. bilgisaayrınıza adobe air yükler ve ardından ubuket'i kurarsanız bilgisayarınıza daha rahat bir kullanım elde etmiş olursunuz.

(Buradan Alıntıdır)


0 yorum: