5 Aralık 2007 Çarşamba

BİLGİSAYAR : Eyejot ile programsız çevrimiçi video mailler hazırlayın.

Yılbaşı yaklaşıyor sevdiklerinize arkadaşlarınıza ailenize hazır mesajlar, E- kartlar yerine duygularınızı mimikleriniz ve sesinizle kendiniz birer video mailler hazırlayarak gönderebilirsiniz hemde hiçbir program gerek kalmada ücretsiz olan bu hizmetten hemen yararlanın...

Eyejot ile sevdiklerinize arkadaşlarınıza ve ailenize Video mailler hazırlayabilirsiniz ücretsiz ve herhangi bir program yüklemenize gerek kalmadan sadece sizden bir web cam ve mikrofon olması yeterlidir.

Ücretsiz olan bu servisten yararlanmak için http://www.eyejot.com/ adresine girdikten sonra Join Now For Free ile üye olarak ilk adımı atıyorsunuz.

Üyelik işleminden sonra hesabımızdan giriş yaptıktan sonra ilk açtığımızda sistem ilk olarak web cam ve ses kartı tanımlamalarından sonra sistem video kaydetmeye hazırlanıyor bu işlemlerinden sonra Video mesaj kaydetmek için Compose New Mesage basarak ilk video maillini hazırlayabilirsiniz.

Compose New Mesage kısmında Rec tuşuna basarak video kaydına başlıyoruz göndericeğiniz kişiye gerekli mesajları söyledikten sonra kayıt işlemini durduruyoruz sağ üst köşede bulunan Add tuşu ile göndericeğimiz kişiyi daha önce eklemişsek ok tuşuna basarak listeden seçiyoruz birden fazla kişiye göndermemiz mümkün subject kısmına ise Kısa bir mesajdan sonra Send Message basarak video maillimizi gönderiyoruz..

Birde size Friends kısmından bahsetmek istiyorum. Burada mail göndericeğiniz kişilerin mail adreslerini kaydediyorsunuz burada guruplama yapabilirsiniz aileme arkadaşlarım gibi ve bunlara toplu olarak videolar gönderebilirsiniz..

LEONBEY 'den Alıntıdır.



0 yorum: